PENTUJA

 

Yörnilän Unique ”Martta” ❤ Lemmenmäen Qulle ”Kalle”

 

 

u-pentue 2014 019

u-pentue 2014 024

u-pentue 2014 028

u-pentue 2014 031-uus

 

 

Mustaruskeat 9vrk. :)

Mustaruskeat 9vrk. 🙂

Jane ja pojat. :)

Jane ja pojat. 🙂

Vauveleiden ylpeä äiti! :)

Vauveleiden ylpeä äiti! 🙂

Eka ulkoilu viiden vuorokauden ikäisenä. :)

Jane odottaa kiltisti, irtoaisiko Minean makkarasta hänellekin osa... ;)

Jane odottaa kiltisti, irtoaisiko makkarasta hänellekin osa… 😉

Yörnilän Sunrise "Jane".

Yörnilän Sunrise ”Jane”.

Luka ja 9 vrk:tta vanhat rottweiler-vauvat.

Luka ja 9 vrk:tta vanhat rottweiler-vauvat.

Rakkautta jaetaan puolin ja toisin.

Lukankin mielestä koiravauvat ovat niiin ihania!

Haistellaan kukkasia. 🙂

Sisarukset nauttii! 🙂

Koiravauva nuuhkimassa nurmikkoa. 🙂

Yörnilän Miina.

 

PENNUT LUOVUTETAAN:

♥ hyviin ja rakastaviin koteihin!

♥ aikaisintaan 7 viikon iässä

♥ rekisteröityinä

♥ eläinlääkärin tarkastamina

♥ mikrosirutettuina

♥ madotettuina

PENTU SAA MUKAANSA:

♥ rekisteritodistuksen

♥ koiranhoito-ohjeen pentupaketin kera

Ensimmäiset elinpäivät rauhoitan emälle ja pennuille, jonka jälkeen pennunostajat sekä ystävät ovat tervetulleita katsomaan ja tutustumaan pentuihin.

Toivon, että mahdollisimman monelle kasvatilleni tehtäisiin viralliset silmä-, kyynär-, lonkka-, luonne- ja jalostustarkastukset. Näistä tutkimustuloksista saisin arvokasta tietoa kasvattieni terveydentilasta. Tiedoista on myös suuresti hyötyä koko rodun terveyden edistämisessä.

 

 

KUN PENTU TULEE TALOON

Tavallisesti pennun luovutus tapahtuu 7-8 viikon kuluttua pennun syntymästä. Tämä hetki on eräs suurimmista muutoksista pennun elämässä. Tehkää siitä miellyttävä tapahtuma!
Te, koiranomistajat olette sille nyt koko sen elämän tuki ja turva. Te annatte sille ruoan ja juoman, teidän turviinne se tulee kohdatessaan outoa, pelottavaa tai muuten ihmeellistä.
Teistä ja käytöksestänne riippuu nyt paljon. Tukekaa ja rohkaiskaa pentuanne tutustumaan uusiin ilmiöihin: ihmisiin, luontoon ja muihin kennelmaailman edustajiin.

Pennun elämän kuusi ensimmäistä kuukautta ovat kaikkein tärkeimpiä sen opetellessa elämään uudessa sosiaalisessa ympäristössään. Se oppii nopeastikin tajuamaan, ketkä kuuluvat sen oman isännän (=laumanjohtajan) perheeseen. Se hyväksyy ”omat” kissat, koirat, kanat ja muut oman laumansa jäseniksi, kun sille se selvästi osoitetaan.Laumaeläimen tavoin se luonnollisesti pyrkii selvittämään oman asemansa tässä laumassa. Moni itsenäinen ja älykäs koira pyrkii tässä nokkimisjärjestyksessä mahdollisimman korkealle. Se tunnustaa helposti, että sen isännäkseen valitsema henkilö on sille lähes jumala, joka saa rankaisematta tehdä mitä tahansa. Arvoasteikossa alemmille sijoille jääneet – koira on luonnollisesti seuraavana isännän jälkeen – suhtautukoot uuteen perheenjäseneen asiallisesti ja oikeudenmukaisesti. Ei palveluskoira – eikä muukaan kotieläin – saa olla mikään lasten riepoteltava elävä leikkikalu. Oikein kohdeltuna se on mitä miellyttävin ystävä ja aikuiseksi vartuttuaan se on valmis viimeiseen hengenvetoonsa asti taistelemaan perheensä ja kotinsa puolesta, palvelemaan ja auttamaan, lohduttamaan, ilahduttamaan ja rakastamaan jokaista oman laumansa jäsentä koko pienen, mutta rohkean sydämensä voimalla.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

  .
 
 
 

.